Batavus Stadsfiets

Batavus Finez-HN7 7 versnellingen met Schijfrem met hydraulische bediening


Plan een proefrit in! Neem contact op
De Batavus Finez N7 past bij jou als...
Je op zoek bent naar een fiets die je optimaal fietsplezier levert zonder poespas. Deze fiets is een echte allrounder en is daarmee geschikt voor verschillende soorten tochten en ritten. Rijd je vaak door de stad, maar ben je ook op zoek naar een fiets om een recreatief rondje mee te fietsen? Dan is deze fiets geschikt voor jou. Tevens is de Batavus Finez N7 een prijswinnende fiets. Dit komt dankzij het stevige frame en de goede kwaliteit onderdelen op de fiets.

Wat maakt de Batavus Finez N7 uniek?
De Batavus Finez is voorzien van een stabiel en comfortabel frame, dat in samenwerking met de TU Delft is ontwikkeld. Daarnaast is deze fiets enorm comfortabel dankzij de geveerde zadelpen. Hiermee worden schokken uit de weg goed opgevangen zodat je hier minder last van hebt. Tevens is de stuurpen verstelbaar waardoor je te allen tijde de meest comfortabele zithouding kunt aannemen.

De Shimano Nexus 7 naafversnelling zorgt dat je altijd gemakkelijk een fijne versnelling vindt. De naafversnelling in combinatie met de gesloten kettingkast maken de fiets tevens zeer onderhoudsarm. Verder is de fiets voorzien van hydraulische schrijfremmen. Dit type remmen zijn zeer krachtig en zorgen ervoor dat je gedoseerd kunt remmen. De verlichting staat gekoppeld aan de naafdynamo, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over de verlichting.

De Batavus Finez N7 is een zeer degelijke en multifunctionele stadsfiets. Met deze fiets kun je de ritten door de stad en de tochten in het weekend met een glimlach afleggen. Kortom: een bonk degelijk fietsplezier.

€ 999,-TerugDeel het met uw vrienden!


Informatie

Fabrikant / importeur:
Batavus B.V.
http://www.batavus.nl


Garantie:
24 maanden garantie


 PDF Printkaart
Om een PDF Printkaart van deze fiets te printen of te bekijken heeft u Adobe Reader® nodig. Indien deze niet op uw systeem aanwezig is, kunt u deze gratis downloaden op de website van Adobe.


Mail een vriend
Stuur een link naar deze fiets aan een vriend of kennis.

Openingstijden

Maandag:  13:00 - 18:00 uur
Dinsdag:  09:00 - 18:00 uur
Woensdag:  09:00 - 18:00 uur
Donderdag:  09:00 - 18:00 uur
Vrijdag:  09:00 - 18:00 uur
Zaterdag:  09:00 - 16:00 uur
Zondag:  Gesloten


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook


Onze fietsmerken

Advanced Ebike Das Original
Avalon
Batavus
Bike Fun
Ebike Das Original
Giant
Loekie
Qwic
Sparta
Velo de Ville