Dealer


Dealer van Batavus

Dealer van Batavus

Ook is Wijnbergen Fietsen dealer van Batavus. Al ruim een eeuw maken zij fietsen vanuit een fabriek in Heerenveen. Sterke, veilige en moderne kwaliteitsfietsen waarmee u zorgeloos de weg op kunt. De fietsen van Batavus zijn allemaal met aandacht ontwikkeld en samengesteld door echte vakmensen.

Bezoek de website


Dealer van Lease a Bike

Dealer van Lease a Bike

De fiets van de zaak is terug. Vanaf 2020 lease je jouw stadsfiets, racefiets, speed-pedelec of elektrische fiets tegen een bijtelling van slechts 7 procent. Vanaf zo’n 5 euro per maand ben je al onderweg. En die fiets kun je ook gewoon privé gebruiken.

Bezoek de website


Dealer van Popal

Dealer van Popal

Wijnbergen Fietsen is dealer van Popal. Popal maakt trendy kwaliteitsfietsen die passen bij de Hollandse nuchterheid. Met een hip design, maar dan voor een lekker zacht prijsje. Daar word je toch blij van? Bij elke lifestyle past een eigen, trendy kwaliteitsfiets: voor jong en oud.

Bezoek de website


Dealer van Sparta

Dealer van Sparta

Wij zijn sinds kort dealer van Sparta. Al 100 jaar maakt Sparta fietsen met liefde en passie. Sparta loopt voorop als het gaat om nieuwe concepten, toepassingen en slimme innovaties dat fietsen steeds leuker maakt. Sparta heeft een brede collectie, waardoor er voor iedereen een passende fiets te vinden is.

Bezoek de website


Dealer van Thompson

Dealer van Thompson

Ook is Wijnbergen Fietsen is dealer van Thompson. Het merk besteedt veel aandacht aan het design van de fietsen, zonder daarbij ook maar een moment de kwaliteit uit het oog te verliezen. Kiezen voor Thompson is kiezen voor handgemaakte topklasse en modern design. Originaliteit is dus gewoon te koop!

Bezoek de websiteOpeningstijden

Maandag:  13:00 - 18:00 uur
Dinsdag:  09:00 - 18:00 uur
Woensdag:  09:00 - 18:00 uur
Donderdag:  09:00 - 18:00 uur
Vrijdag:  09:00 - 18:00 uur
Zaterdag:  09:00 - 16:00 uur
Zondag:  Gesloten
 
Tussen kerst en oud en nieuwe zijn wij gesloten !


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook